Reikalingi dokumentai ir pastabos:

  • galiojantis pasas (kuriame ne mažiau kaip 1 laisvas puslapis įklijuoti vizą; į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“vizos neklijuojamos), pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos pasibaigimo;
  • pasas turi būti tvarkingas, nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  • vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 5000 eurų). Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas.
  • nuotrauka 3.5x4.5 cm, spalvota, baltame fone, kad matytusi tik veidas: neskanuotos, atitinkančios prašytojo amžių (ne senesnės nei 6 mėn.);
  • vaikams iki 16 m. reikalingi priedai: gimimo liudijimas (originalas), abiejų tėvų pasų kopijos;
  • nuo rugpjūčio 1d. Kapų lankymo vizos (galioja 10 dienų, 2 kartus į metus) bus išduodamos, pateikus pažymos apie kapavietę (справка о захоронении) kopiją, patvirtinta notaro. Arba pažymos originalą, kurie vėliau nebus grąžinami.
  • visiems vizų tipams (tranzitinėms, turistinėms, svečio ir kt. ) vaikams nuo 6 metų galioja ta pati kaina, kaip ir suaugusiems;
  • anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data);
  • penktadieniais forminami tik skubūs tranzitai vykstantiems į Rusiją;
  • Baltarusijos vizos neperklijuojamos į naujus pasus.

 

Dokumentai, reikalingi daugkartinei metinei Baltarusijos vizai gauti (visi dokumentai, išskyrus pasą, nebus gražinami):

  • galiojantis pasas (kuriame ne mažiau kaip 1 laisvas puslapis įklijuoti vizą; į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“vizos neklijuojamos), pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos pasibaigimo;
  • nuotrauka 3.5x4.5 cm, spalvota, baltame fone, kad matytusi tik veidas: neskanuotos, atitinkančios prašytojo amžių (ne senesnės nei 6 mėn.);
  • paraiška iš Baltarusijos įmonės;
  • išrašas iš Bendrojo Baltarusijos juridinių asmenų ir individualių verslininkų Baltarusijos Respublikoje registro. Originalas.;
  • sutarties tarp Baltarusijos juridinio asmens ir asmens arba organizacijos, kurioje jis dirba, patvirtinanti verslo santykius tarp šalių, patvirtintas Baltarusijos juridino asmens pusės antspaudu, kopijas. Arba sutarties originalas;
  • prašymas iš Lietuvos įmonės, adresuotas Baltarusijos ambasadai;
  • dokumentas, patvirtinantis, asmens įdarbinimo įmonėje, kuri yra sudariusi sutartis su Baltarusijos įmone sutartį, faktą. Turi būti atspausdintas ant firminio blanko ir patvirtintas įmonės vadovo parašu.
  • pažymėjimas iš Sodros.

 

 

Vizos tipas

 

per 2 darbo dienas
per 5 darbo dienas
1-kartinė privati iki 30 d. 63,72 Eur 39,10 Eur
2-kartinė privati iki 30 d. 73,85 Eur 49,24 Eur
Daugkartinė iki 30 d. 102,82 Eur 76,75 Eur
Daugkartinė 3 mėn. (pateikus dokumentus) 102,82 Eur 79,65 Eur
Daugkartinė 6mėn, 12 mėn (pateikus dokumentus) 194,05 Eur 167,98 Eur
1-kartinė tranzitinė 47,79 Eur 21,72 Eur
2-kartinė tranzitinė 52,13 Eur 27,51 Eur
Daugkartinė tranzitinė (galioja pagal Rusijos daugkartinę vizą) 73,85 Eur 49,24 Eur
Kapo aplankymas 2 kartus per metus po 10d.   14,48 Eur
1-kartinė privati iki 30 d. (Vaikams nuo 0 iki 6 metų)   14,48 Eur
2-kartinė privati iki 30 d. (Vaikams nuo 0 iki 6 metų)   14,48 Eur
2- kartinė tranzitnė (Vaikams nuo 0 iki 6 metų)    13,03 Eur

 

Norėdami užsakyti vizą ar gauti Išsamesnės informacijos susisiekite su mumis:
Tel. (8-37) 22 22 46,  mob. +370 600 27067
el.paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, norint jį peržiūrėti.